Gündüz Bakımevi Çocukları “Hareketle Eğleniyor”

Spor Bilimleri Fakültesi olarak,  Gündüz Bakımevi çocukları için “Hareketle Eğlen” etkinliği düzenliyoruz.

Müzik eşliğinde yapılan Cimnastik hareketleri ile çocukların büyük kas gruplarının ve koordinasyon özelliklerinin gelişiminin yanı sıra duygusal gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğr. Gör. Bahadır ALTAY’ın koordinasyonunda, Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. sınıf Artistik Cimnastik Uzmanlık Dalı dersi öğrencilerinden Cennet Dilara HAZIR, Muhammet Talha ÇON, Batuhan ERBAŞ ve Rekreasyon Bölümü öğrencisi Sıla AKTAŞ yürütüyor.

“Hareketle Eğlen” etkinliğinin duygusal gelişim takibini ise Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Araş. Gör. Dr. Sibel AYDOĞAN tarafından gerçekleştiriyor.

Son Güncelleme Tarihi : 07.10.2022 13:28 Okunma Sayısı : 466