Rekreasyon Bölümü İçin Akreditasyon Süreci Çalışmaları Başladı

Rekreasyon Bölümü programlarının "Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK)" tarafından yürütülen akreditasyon değerlendirme sürecine dâhil edilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması amacıyla Spor Bilimleri Fakültesi Amfisinde toplantı gerçekleştirildi.
27.11.2020 tarihinde  yapılan toplantıya bölüm akreditasyon temsilcilerimiz Dr. Öğr. Üyesi Ali AĞILÖNÜ başkanlığında, Dr. Öğr. Üyesi Mine MÜFTÜLER ve Arş. Gör. Dr. Saadet Sevil ULUDAĞ UYANIKER katıldı.
Toplantıda fakültemiz akreditasyon koordinatörü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma İlker KERKEZ tarafından SPORAK akreditasyon sürecine ve akreditasyon ölçütlerine (Ölçüt-1, Ölçüt-2, Ölçüt-3) ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 10.03.2021 09:31

Son Etkinlikler