Rekreasyon Bölümü Programımız SPORAK Tarafından Akredite Edildi.

2000 yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde rekreasyon uzmanı ünvanıyla ülkemiz spor bilimleri alanına katkı veren Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi çatısı altında başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Rekreasyon Bölümü lisans programlarıyla ilgili Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’nın (YÖKAK) spor bilimleri alanında yetkilendirdiği tek kuruluş olan Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından 26-31 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan akreditasyon değerlendirme süreci başarıyla tamamlanarak programımız BEŞ (5) yıllığına akredite edildi.

Akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan program başkanına ve öğretim elemanlarımız ile emeği geçenlere teşekkür ederiz.

SPORAK tarafından akredite edilen güncel üniversiteler ve programlar listesine ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 07.10.2022 13:14 Okunma Sayısı : 330