Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Süleyman Murat YILDIZ TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projesi onayı aldı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin yürütücülüğünü ve değerli öğretim elemanlarımızın ise danışmanlığını yapacağı 13 proje TÜBİTAK tarafından desteğe değer görüldü ve bu alanda da MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi 1. Sırada yer aldı.

Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Süleyman Murat YILDIZ, TÜBİTAK destekli proje sayısını arttırmaya devam ediyor.

Bu haklı gururu bize yaşatan değerli öğretim elemanımızı ve sevgili öğrencimizi kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2022 13:31 Okunma Sayısı : 441